Annons
Nyheter

Dieselstölder i Månstad och Stålared

I helgen har det skett två dieselstölder, en i Månstad och en i Stålared.
Nyheter • Publicerad 31 oktober 2011

Stölden i Månstad har skett ur en traktor under natten till fredagen. Stölden i Stålared har skett ur en tank under natten tills igår.

Flera dieselstölder har de senaste dagarna också inträffat i Halland, men om stölderna i Tranemo kommun har ett samband med dem är oklart. Detsamma gäller det dramatiska gripandet av två misstänkta dieseltjuvar i Tvååker i söndags kväll.

Annons

Det var vid niotiden på söndagskvällen som en polispatrull stoppade en misstänkt personbil i Årstad. Bilen avvek dock från platsen och fortsatte mot E6:an. I höjd med Tvååkersavfarten fick Polisen till slut stopp på personbilen med hjälp av spikmatta.

Två personer, 24 respektive 36 år, greps misstänkta för stöld. Föraren är dessutom misstänkt för grov vårdslöshet i trafik. Pumputrustning och dunkar har tagits i beslag. Åklagare beslutade under natten till måndagen att männen ska anhållas.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons