Annons
Nyheter

Delegation från Voi i Ulricehamn

I dag har Ulricehamn besök av en delegation från kenyanska Voi.
Nyheter • Publicerad 27 februari 2012

Det är borgmästare Thomas Mwatela, vice borgmästare Priscilla Mwangeka, kommunchef Bakari Phile och ekonomichef/koordinator Kathulu Muata som är här.

Tjänstemännen från Voi stannar i Ulricehamn fram till fredag den 2 mars och i besökarnas agenda ingår bland annat besök på kommunens lakvattenanläggning, återvinningsstationen Övreskog, idrottsområdet Lassalyckan och Ulricehamn Ski Center.

Annons

Det var i september förra året som Voi och Ulricehamn inledde ett utbyte som en del av något som heter Kommunala Partnerskapsprogrammet och som finansieras av Sida.

Syftet är att programmet ska stärka båda parter genom erfarenhets- och kunskapsutbyte. Voisamarbetet är också en del av Ulricehamns kommuns engagemang genom Millenniekommun.

Syftet är att programmet ska stärka båda parter genom erfarenhets- och kunskapsutbyte.

– Målet är att i samarbetet både arbeta med demokratiutveckling och våra lokala miljöutmaningar, säger Katrin Högborn, internationell samordnare i Ulricehamn.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons