Annons
Nyheter

De prisades vid Tingsholmsgymnasiet

Nyheter • Publicerad 28 maj 2011

Viktor Johansson ES3.

Motivering: Victor har trots stora utmaningar verkligen lyckats med sina studier. Victor har tagit väl vara på sina möjligheter och förvaltat dem väl.

Annons

Martin Johansson Svensson TE3. Motivering: Martin har tagit väl vara på sina möjligheter och förvaltat dem väl.

Stipendiet delas ut efter terminsslut.

Frida Alexandersson ES3. Motivering: Frida har under sina år på Tingsholmsgymnasiet varit aktiv och engagerad i många olika kulturella sammanhang i och utanför skolans verksamhet. Hon har övertygande, energiskt och frekvent visat på stor musikalisk bredd, skicklighet och medvetenhet.

Patricia Jankkila NV3 och Sara Forsberg NV3. Projektarbetets titel: Strålande resultat. Motivering: Patricia och Sara har genom en intressant och aktuell problemformulering lyckats få alla på Tingsholmsgymnasiet att uppmärksamma och fundera över den påverkan som strålningen från trådlösa nätverk har på människokroppen. Projektarbetet uppmärksammades på Unga forskares regionala utställning i Göteborg och var ett av de projektarbeten som gick vidare till Unga forskares riksfinal i stockholm i april.

Daniel Swanemar HP3. Motivering: Daniel har med stort engagemang, humor och intresse engagerat sig i elevdemokratin under hela sin skoltid.

Regitze Dahl Pedersen HP3

Motivering: För sina utmärkta insatser och höga ambition under praktiktiden, vilket resulterat i en fast anställning på Gina Tricot i Köpenhamn.

Rebecca Kangas OP3. Motivering: Rebecca är en mycket ansvarsfull tjej som på alla sina apu-platser arbetat utifrån ett empatiskt förhållningssätt gentemot både patienter och vårdtagare.

Peter Andersson ES3. Motivering: Peter använder sina konstnärliga uttryck med stor bredd inom såväl bild- och formkurser som sceniska musikalprojektet. Han genomför sina projekt målmedvetet och konsekvent på en konstnärligt hög nivå.

Jannicke Berg de Flon ES3. Motivering: Jannicke har visat på stor personlig och musikalisk utveckling under sina år på Tingsholmsgymnasiet. Hon är mycket ansvarstagande och har arbetat målmedvetet och fokuserat och därigenom nått goda resultat. Jannicke har kommit långt i arbetet med sitt personliga uttryck och funnit musikaliska sidor och kvaliteter hos sig själv som vi vill uppmuntra henne att fortsätta utveckla.

Annons

Johan Johansson ES3. Motivering: Johan har visat på stabil utveckling under sina år på Tingsholmsgymnasiet och stort ansvarstagande för sina studier. Johan besitter stora färdigheter på sitt huvudinstrument och har förvärvat en både bred och djup musikalitet.

Angelika Johansson NV3. Motivering: Angelika har uppnått utmärkta studieresultat i samtliga naturvetenskapliga ämnen, inklusive matematik. Angelikas arbete kännetecknas av noggrannhet, kreativitet samt en mycket god förmåga att använda naturvetenskapliga begrepp, teorier och modeller på ett analyserande och insiktsfullt sätt.

Marc Axengren TE3. Motivering: Marc har under de tre åren på Tingsholm utvecklats från en seniorspelare i Gällstad FK division 4 till en seniorelitspelare i Norrby IF division 1.

Emilia Bergendahl FG3. Motivering: För mycket goda studieresultat.

Beatrice Rohdin NS3. Motivering: Beatrice har visat stor fallenhet och intresse för sambandet mellan biologins olika områden och den omgivning i vilken vi lever. Hon har också visat på god kunskapsutveckling inom ämnet.

Emma Strömbom MP3.

Oscar Josefsson IP3, Christian Gustavsson TE3, Sofia Süld SP3, Johanna Pettersson HP3, Rasmus Johansson EC3.

Erik Karlsson FP3,

Jimmy Andersson FP3.

Robin Karlsson FP3.

Annons

Linda Lidén HP3.

Emma Sprigg FG3

Bo Högborn
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons