Annons
Nyheter
I helgen var det dansuppvisning i Nitta.
Nyheter • Publicerad 19 april 2010
I helgen var det dansuppvisning i Nitta. Ett 50-tal elever som har gått kurs för Ida Thid visade upp vad de lärt sig.Foto: 

Fyra olika grupper som dansat för Ida Thid skulle visa upp vad de har lärt sig under tio veckor. Uppvisningen skedde på Forshaga med en första föreställning vid ett och en andra vid halv fyra.

En grupp är för de mellan fyra och sex år, en för de på lågstadiet, en för de på mellanstadiet och en för vuxna. Totalt är det femtio elever som har dansat nu under våren och så många har de inte varit tidigare terminer.

Annons

– De är jätteduktiga, och nervositeten tar ner dem på en lugn nivå, säger Ida Thid i en fikapaus innan vuxengruppen ska inta scenen.

Till slut var det en avslutningsscen där alla femtio dansare deltog.

Veckorna har varit tuffa men givande, enligt Ida Thid.

– Det är riktigt roligt, lite stressigt ibland men när man ser resultatet och hur glada de är förstår man varför man gör det här.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons