Annons
Nyheter

Bilar utsatta för skadegörelse i Dalum

Under onsdagen ska två bilar ha utsatts för skadegörelse i Dalum.
Dalum • Publicerad 8 juli 2020 • Uppdaterad 9 juli 2020
Bakrutan på en bil i Dalum krossades under natten till onsdagen.
Bakrutan på en bil i Dalum krossades under natten till onsdagen.Foto: Privat

En boende i området fick nys om händelsen under onsdagsmorgonen. När hon spred ordet på Facebook fick inlägget snabbt över 50 delningar.

– Inte nog med att de hade krossat rutan, de hade rivit av sju-åtta lock till postlådor också. Jag vet inte om de hade lyckats krossa bakrutan med ett av dem, men hade lagt ett lock på bagagehyllan, säger kvinnan, som vill vara anonym.

Annons

Hur reagerade du när du fick reda på vad som hade hänt?

– Det känns inte bra det här, det är lite obehagligt faktiskt och jättetråkigt när sånt här händer. Man blir ju lite skärrad, eller fundersam – kommer det hända mer sådana här saker? Är det lugnt nu ett tag?

Händelserna polisanmäldes och enligt Malin Kannius vid polisen i Ulricehamn rör det sig om två skilda anmälningar. Förutom bilen som hade fått sin bakruta krossad hade vindrutetorkarna blivit vandaliserade på ytterligare en bil.

Enligt Kannius är det i nuläget oklart vad eller vem som ska ha orsakat skadorna.

Evelina SegerqvistSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons