Annons
Nyheter

Åtalas för dubbel misshandel i Limmared

En man och en kvinna, båda i 25-årsåldern, åtalas för misshandel efter en festkväll i Limmared i somras.
Nyheter • Publicerad 7 januari 2015

Kvinnan, från en mindre ort i Tranemo kommun, åtalas för misshandel i två fall. Första fallet ska ha inträffat vid 20.30-tiden den aktuella kvällen i juni. Kvinnan har hamnat i bråk med två andra kvinnor på Storgatan i Limmared och bland annat har hon slitit bort hår från huvudet på den ena antagonisten och slängt en ölburk i huvudet på den andra.

Två timmar senare blev det nytt bråk där den åtalade kvinnan enligt åtalet har tagit strypgrepp på en kvinna och slagit en annan i ansiktet. Hon har också, tillsammans med en medåtalad man, stulit en vodkaflaska.

Annons

Mannen, också han från Tranemo kommun, som åtalas för stöld åtalas också för misshandel. Han har slagit en annan man med flera knytnävsslag i ansiktet och dessutom dragit honom hårt i skägget. Även detta under festkvällen i Limmared.

De båda åtalade har gjort vissa erkännanden kring gärningarna.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons