Annons
Nyheter

Artonåring misstänks för bilstöld

En artonåring från en ort utanför Ulricehamn misstänks för ett fall av bilstöld samt ett försök till bilstöld i Ulricehamn.
Nyheter • Publicerad 1 december 2011

Dessa händelser ska ha skett torsdag den 22 september.

Vid den tiden skedde flera bilstölder i Ulricehamn, bland annat tog sig någon in hos kommunens energibolag och försökte köra därifrån med en bil genom att köra rätt igenom dörrarna. Sedan forcerades även grindarna på samma sätt. Men sedan kom biltjuven inte längre. Bilen hittades sedan med motorn igång strax utanför området.

Annons

Under samma natt har det skett ett försök till bilstöld på Karlsnäsområdet, på Dalgatan, samt två bilstölder på Nillas väg.

Det har även varit skadegörelse på en bil som stod parkerad på Övre Marknadsplatsen och den har skett på ett sådant sätt att det kan ha varit ett försök att stjäla bilen.

Exakt vilken bilstöld mannen är misstänkt för är inte känt för UT.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons