Annons
Nyheter

Anhållna kvinnan har släppts

Den kvinna som anhölls efter nyårsdagens knivskärning släpptes i går ur polisens förvar. Misstankarna mot henne kvarstår.
Nyheter • Publicerad 4 januari 2013

Det var i tisdags vid lunchtid som SOS fick ett larm om att en blödande man befann sig på en gata i centrala Ulricehamn. Ett gräl hade lett till att mannen knivskars i armen och låret, och han vårdades på sjukhus under tisdagen och delar av onsdagen. På tisdagseftermiddagen stoppades en kvinna i 45-årsåldern när hon var på väg från Ulricehamn. Hon anhölls senare misstänkt för försök till dråp.

Efter förhör med de två inblandade och ytterligare vittnen släpptes kvinnan i går. Kvinnan har erkänt att hon knivskar mannen, och misstankarna mot henne kvarstår. Brottet rubriceras nu som grov misshandel, berättar polisens utredningsbefäl.

Mannen och kvinnan har i förhör uppgett att de tidigare har haft en relation.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons