Annons

Näringsliv: Lager 157 fortsätter expandera

Sist var det i Skövde. På torsdagen är det i Trollhättan. Lager 157 fortsätter att växa.
Gällstad • Publicerad 19 september 2018
Stefan Palm i butiken i Borås.
Stefan Palm i butiken i Borås.Foto: Andrea Brask

Klädkedjan med huvudkontor i Gällstad och lager i Ulricehamn har länge varit i en fas där man öppnar nya butiker runt om i Sverige. Nyligen öppnade man i Borås och sedan i Skövde. Butiken i Trollhättan som öppnas under torsdagen blir nummer 36 i landet.

Senare i höst väntas det öppna en butik i Luleå.

Annons

Butiken i Trollhättan sägs också vara premiär för ett nytt grepp, en ny sorts entré. Butiken ligger i en galleria, och kunderna kan komma in i butiken via gallerians vanliga entré. Men tillsammans med fastighetsägaren har Lager 157 också sett till att kunderna kan gå direkt in i butiken från parkeringen.

– Vårt generella perspektiv att se butiken som en omnifunktion med utlämning av e-handelspaket som en viktig del blir här förstärkt. Tillsammans med fastighetsägaren testar vi nya grepp i en galleriamiljö och det är det unika för Trollhättan, säger Stefan Palm, vd för Lager 157.

Stefan Palm ser lösningen med entrén som ett viktigt steg på vägen mot att utveckla sina butiker. Andra steg kan vara nya kassalösningar eller andra funktioner.

– Det här tar utgångspunkt i vår syn på butiken som en mötesplats. I Galleriaformatet i Trollhättan har vi nu kommit ett steg framåt. Nu både driver vi på och följer utvecklingen med spänning, säger Stefan Palm.

Anders RosenbergSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons