Annons
Nyheter

"Ulricehamn är bättre på sommaren"

Snövädret försenade filmstjärnorna - men nu är de på plats i Ulricehamn. Vid kvart över tolv checkade de in på Hotel Bogesund.
Nyheter • Publicerad 16 december 2010
Helena Bergström anländer till Hotel Bogesund och Ulricehamn för premiären av tredje Änglagårdsfilmen.
Helena Bergström anländer till Hotel Bogesund och Ulricehamn för premiären av tredje Änglagårdsfilmen.Foto: Henrik Erickson

Det blev ett längre stopp än planerat i Hallsberg och det försenade regissören Colin Nutley och stjärnorna från filmen Änglagård - tredje gången gillt. Vid lunchtid rullade bussen upp på Sturegatan och de kunde börja checka in på hotellet.

Helena Bergström var en av de sista av bussen.

Annons

– Ulricehamn är bättre på sommaren, skrattade Bergström samtidigt som hon svepte in det blonda hårsvallet i en stora luva för att skydda sig mot snön.

Sven Wollter och Maria Lundqvist saknas på premiärdagen i Ulricehamn. I övrigt är det i stort sett mangrann uppslutning. Colin Nutley, Molly Nutley, Rikard Wolff, Ing-Marie Carlsson, Jakob Eklund, Reine Brynolfsson och Jan Mybrand hör till dem som gör Helena Bergström sällskap på Folkets hus i kväll.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons