Annons
Nyheter

Forum arrangerar musiktävling

Nu på fredag, på självaste Valborgsmässoafton, blir det musiktävling på Forum. Sju anmälda band deltar.
Nyheter • Publicerad 29 april 2010
Emil Gullhamn, fritidsledare vid Forum, är med och arrangerar Musiktävlingen nu på fredag.
Emil Gullhamn, fritidsledare vid Forum, är med och arrangerar Musiktävlingen nu på fredag.Foto: Christer Seldevall

Det är tredje året i rad som Forum svarar för arrangemanget. Den här gången i samarbete med kommunens kulturförvaltning.

– Genom musiktävlingen får unga och nya band chans till spelning. Detta blir dessutom lite speciellt genom att det är flera band från olika orter som deltar, säger Emil Gullhamn, fritidsledare vid Forum, tillika musiker.

Annons

– Personligen känns det dessutom roligt att jobba med detta. För mig som själv varit i samma sits som de nya banden som nu uppträder, blir det en möjlighet att ge tillbaka lite av det jag själv har fått.

De sju band som deltar i fredagens musiktävling kommer, förutom från Ulricehamn, från grannkommunerna Borås, Falköping och Tranemo. Snittåldern i respektive band får inte överstiga 20 år.

– Det är för att vi vill ha nya och unga band. Dessutom ska det passa åldersmässigt för den åldersgrupp som brukar gå på Forum, säger Emil Gullhamn.

Har ni medvetet valt Valborgsmässoafton som dag för musiktävlingen?

– Det är en ren tillfällighet. Men samtidigt kan det vara bra om unga får ett drogfritt arrangemang den här dagen, säger Emil Gullhamn

Följande band uppträder på vid Forums musiktävling nu på fredag:

? Mustard

? Verkstaden

? Attentat

? Profane Mind

? As I die screaming

? Incurvatus

? Vinter

Det är ett drogfritt arrangemang som är öppet för alla åldrar.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons