Annons
Nyheter

Arvingarna drog storpublik

Arvingarna lockade storpublik till Bryggan. Runt 600 musik- och danssugna kom dit för att lyssna till bandet. Mest folk på dansgolvet var det när det vankades rocklåtar och schlagermedley.
Nyheter • Publicerad 9 juli 2011
Casper Jarnebrink fick med publiken på noterna.
Casper Jarnebrink fick med publiken på noterna.Foto: Helen Enblom

Att det skulle komma mycket folk till Bryggan när Arvingarna kom på besök var ingen större överraskning för personalen. 500 sålda förköp talade sitt tydliga språk.

– Innan vi började sälja förköpsbiljetter hade vi inte kunnat tro att vi skulle komma upp i den siffran. Vi hade varit glada om det hade kommit 400, säger Lisbeth Gallo.

Annons

Men det kom så många fler. De utan förköpsbiljetter släpptes in först vid halv tio-tiden och sammanlagt blev det 600 besökare. Den fina sommarkvällen gjorde sitt och arrangemanget blev minst sagt lyckat. Och det var ett arrangemang som lockade både gamla och unga.

– Det var fantastiskt fint. Alla var festsugna och glada, en riktig folkfest.

Långt ifrån alla nöjde sig med att bara lyssna till musiken. För det fanns en hel del utrymme att visa upp sina dansmoves på under den fyra timmar långa spelningen. Arvingarna började nämligen lira klockan åtta och höll låda fram till midnatt, med några pauser emellanåt. Med andra ord kom det inhyrda dansgolvet väl till användning.

– Jag har för mig att någon sade att det fick plats 300 personer på dansgolvet. Men det är klart att det säkert var trångt med tanke på hur mycket folk det var, berättar Lisbeth.

Vad var det egentligen som lockade folk till dans allra mest? Schlagermedley gjorde att det ryckte till lite extra i dansnerven hos många. När bandet även rev av några klassiska rocklåtar var folk riktigt på gång. Favoritlåten hos de flesta var enligt Lisbeth Eloise, inte helt otippat kanske.

– Arvingarna var spontant jättenöjda. Gruppen fick ha det lilla båthuset för mat och vila. De hade även tillgång till relaxen så de tyckte att det var lyxigt. Vi i personalen tyckte att de var mycket trevliga.

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons