Annons
Insändare

Uport fyller ut kostymen

I dagarna presenterar Uport-festivalen fyra nya band. Först ut är The Bongo club från Borås.
Insändare • Publicerad 27 juni 2013
The Bongo club får spela på Uport-festivalens andra dag. Bandet kommer från Borås och får spela på samma scen som många av Sveriges mest populära stjärnor just nu.
The Bongo club får spela på Uport-festivalens andra dag. Bandet kommer från Borås och får spela på samma scen som många av Sveriges mest populära stjärnor just nu.Foto: 

Igår presenterades The Bongo club, i dag dyker rap-gruppen Huset från Göteborgstrakten upp i startfältet för festivalens andra dag.

Ytterligare två kommer att presenteras de två kommande dagarna. Varför?

Annons

– Vi kände att vi ville utöka lördagen lite, att göra den lite längre. Och vi tyckte det kunde vara roligt med några lokala band som är på väg att slå, eller som kan slå i framtiden. Vi vill att det ska bli en familjefest som räcker längre. Vi vill fylla ut dagen lite, säger Sebastian Andersson, en av arrangörerna från Bryggan.

The Bongo club från Borås spelar rockmusik som låter lite som The Hives och har inte haft någon hit-låt ännu. Göteborgsgruppen Huset har en låt som spelas mycket just nu, och som Sebastian tror kommer att bli en av alla sommarplågor som blir populära i sommar. Den heter Tackar aldrig nej.

Men två band till är på gång. I morgon och på lördag förmiddag väntas Uport släppa dessa.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons