Annons
Insändare

Insändare/S: Så vill vi fortsätta utveckla Tranemo

Det är länge sedan det var så mycket på gång i Tranemo kommun.
Publicerad 4 september 2018
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Tony Hansen (S), ordförande i kommunstyrelsen i Tranemo.
Tony Hansen (S), ordförande i kommunstyrelsen i Tranemo.Foto: Anna Sjödin / BT

Företag och näringsliv utvecklas starkt. Kultursektorn, föreningar och andra ideella krafter ligger i många fall i nationell framkant och gör ovärderliga insatser för barn- och ungdomar och därmed även för samhället i stort. Det byggs mer bostäder i vår kommun än på mycket länge.

Allt detta är vi väldigt glada för. Det är resultatet av mängder av vilja, kraft och bra initiativ från alla som bor och verkar i den här fantastiska kommunen.

Annons

Ett stort antal föreningar hjälper till att utveckla vår kommun och många människor lägger ner många ideella timmar för att vi alla ska få en bättre kommun. Bara som exempel kan nämnas Glasets Hus i Limmared och de fina fotbollsanläggningarna i Dalstorp och Tranemo samt det starka engagemanget runt förutsättningarna för skidåkning i Tranemo.

Det lokala engagemanget är starkt och detta vill vi bygga vidare på. Vi ska göra allt vad vi kan för att hjälpa till för att det ska hända ännu mer under åren framöver. Kommunen ska vara lättillgänglig och vi ska inte ha mer krångel och byråkrati än vad som är nödvändigt.

Vi behöver mer bostäder för olika önskemål på fler orter i kommunen. Både yngre och äldre behöver lokaler och bostäder som fungerar för deras behov. Vi vill ha nära kontakt med alla i kommunen, både enskilda, föreningar och inte minst näringslivet.

Vi vet att vi har mycket kvar som behöver göras under åren framöver. För att vi ska klara av detta krävs det att vi hjälps åt – men framförallt krävs det handlingskraft och framtidstro.

Tony Hansen

Socialdemokraterna i Tranemo

Annons
Annons
Annons
Annons