Annons
Insändare

Insändare/M: Ökad polisnärvaro ökar tryggheten

Vi upplever att det under de senaste åren har blivit allt fler som känner sig otrygga i vår kommun.
Publicerad 6 september 2018
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Moderaterna kommer att ställa krav på ökad polisnärvaro i kommunen, skriver Wiktor Öberg (M).
Moderaterna kommer att ställa krav på ökad polisnärvaro i kommunen, skriver Wiktor Öberg (M).Foto: Johan Nilsson/TT

Ett antal större händelser som har skett har lett till att människor idag inte känner sig helt tillfreds med sin tillvaro. Vi upplever att kriminaliteten ökar inom flera områden och detta måste vi tillsammans sätta stopp för.

En lösning som vi ser skulle hjälpa för att minska kriminaliteten och öka tryggheten för våra invånare och besökare är fler närvarande och patrullerande poliser på våra gator och torg. Bara genom att polis finns på plats och syns, kommer allt fler känna sig säkrare när de rör sig i vår kommun.

Annons

Tyvärr upplever de kriminella att de har mer eller mindre fritt fram att göra som de vill, då de hinner försvinna från platsen innan polisen har möjlighet att hinna dit. Vanliga människor känner en uppgivenhet över detta och det är inte så vi bygger ett tryggt samhälle.

Eftersom vi blir allt fler i kommunen och att allt fler rör sig genom den är det inte hållbart att ha det som det är i dagsläget. Vi måste få till en ändring på detta. Därför kommer vi Moderater att ställa krav på en ökad polisnärvaro i hela kommunen.

Wiktor Öberg (M)

gruppledare

Annons
Annons
Annons
Annons