Annons
Nyheter

Gott om vänsterhandskar

Nyheter • Publicerad 5 januari 2009

Arbetet med hundgården fortsätter. Nu är det så kallt, att det inte går att jobba i vanliga arbetshandskar. Förra vintern förlorade jag flera par varma handskar. När jag letar i min låda efter några gamla handskar, hittar jag varma, sköna skinnhandskar, men tyvärr bara vänsterhandskar? Undrar just hur det gått till? Som tur är, är en av singlarna av tummodell. Det går utmärkt att vrida till den på högerhanden.

Med kofot och bräda att stöta med får vi stenplattorna på plats, så nu kan Kyra inte gräva sig ut. Nu återstår bara att förankra hundgården i trädgårdsskjulet/hundkojan och en stormhake till dörren. Det funkar inte riktigt som på Sommartorpet, Äntligen hemma eller liknande TV-program där man plockar fram nödvändiga verktyg och material bara så där? Nästa vardag måste det bli ett besök i järnhandeln, för nu passar inte vantskruvar eller annat jag handlat på mig i min strävan att få ihop en bra verktygslåda för att kunna fixa lite efter behov.

Nästa projekt blir att få till en stadig konstruktion som håller fågelbordet jag fick i julklapp, på plats. Har man inte att göra, så tar man sig?

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons