GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Varför återvinns inte tömda säckar på plats?

Insändare • Publicerad 25 november 2021
Övreskogs återvinningscentral i Ulricehamn.
Övreskogs återvinningscentral i Ulricehamn.
Foto: Anna Engström

En liten tanke om miljön. Varför är kärlen för tomma lövsäckar på Övreskog inte kvar vid anvisad plats för tömning av löv och trädgårdsavfall?

Nu måste man åka tillbaka och skapa mer trängsel än vad som skulle behövas för att bli av med sunkiga säckar.

Eller är det så att man ska ta med säckarna hem till hushållssoporna?

Peter

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.