GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tack kommunen för Lassalyckan

Lassalycken är en stor tillgång, mycket tack vare god planering, skriver Hasse.
Insändare • Publicerad 20 november 2021
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Spårsystemen med stigar och leder, en del av mycket idrotts- och motionsmöjligheter på Lassalyckan.
Spårsystemen med stigar och leder, en del av mycket idrotts- och motionsmöjligheter på Lassalyckan.

Jag vill med denna text tacka Ulricehamns kommun och de företrädare som möjliggjort Lassalyckan. Vilken ynnest för oss medborgare att ha tillgång till en sådan plats. All idrott samlad på ett ställe vilket bidrar till gemenskap, högre säkerhet och trevligare miljö som förhöjer stadsbilden avsevärt. Satsningen har dessutom gjort Ulricehamn till den idrottsmässigt mest attraktiva staden per capita i Sverige.

Hur har kommunen lyckats med detta? En av förutsättningarna torde vara en stadsplan som man inte avvikit ifrån. Tack vare en bra detaljplan där man inte tillåter att olika idrotter etableras runt om i staden.

Tack Ulricehamn!

Hasse

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.