Annons

Sverigedemokraterna: Vi måste prata om den importerade antisemitismen i Sverige

När ska Socialdemokraterna och Vänsterpartiet göra upp med antisemitismen inom sina egna led? undrar Mattias Bengtsson, Sverigedemokraterna.
insändare • Publicerad 16 november 2023
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Judar i Sverige uppmanas att dölja vilka de är, att inte bära kippan eller Davidstjärnan synligt, skriver Mattias Bengtsson i sin insändare.
Judar i Sverige uppmanas att dölja vilka de är, att inte bära kippan eller Davidstjärnan synligt, skriver Mattias Bengtsson i sin insändare.Foto: Markus Schreiber

Det finns inget som på ett så tydligt sätt visar antisemitismens vidriga ansikte i Sverige och Europa som varje gång konflikten mellan Israel och Hamas blommar upp.

Nyligen aktualiserades resultatet av en undersökning om trakasserier mot judar i Europa där man undersökt den växande antisemitismen mellan 2005-2020.

Annons

Resultatet? Fysiska påhopp. Antisemitism från muslimskt håll och från den svenska vänstern dominerar helt med drygt tre fjärdedelar av trakasserierna. Att resultatet i stort stämmer kan man tydligt se på de antisemitiska manifestationer som anordnats, inte bara i Sverige utan i hela Europa.

”Socialdemokraternas kära systerparti och Vänsterpartiets sanna vänner deltar alltså i en av Hamas planerad pogrom mot judar och både S och V tiger.”

Sverigedemokraterna har flera gånger skrivit i detta ämne men upprepar frågan, när ska vi på allvar börja prata om att den importerade antisemitismen, i allians med den svenska vänstern utgör ett allt jämt ökande hot mot judar i Sverige?

I Sverige 2023 demonstrerar alltså både Socialdemokrater och Vänsterpartister tillsammans med Hamasvurmande islamister och skanderar antisemitiska slagord vars innebörd är att judarna ska utrotas, helt i enlighet med Hamas strävan!

Samtidigt uppmanas judar i Sverige att dölja vilka de är, att inte bära kippan eller Davidstjärnan synligt!

I Memri TV berättade Al Fatahs väpnade gren att man deltog i Hamas attacker mot civila mål i Israel den 7 oktober 2023.

På Socialdemokraternas förbundsstämma 2013 kallade Stefan Löfven Al Fatah för ”kära systerparti”.

2020 deltar Vänsterpartiet på Fatahs 50-års jubileum här i Sverige och under ett tal, som fortfarande finns att läsa på Vänsterpartiet i Helsingborgs hemsida, kallar man sig för Fatahs ”sanna vänner”.

Socialdemokraternas kära systerparti och Vänsterpartiets sanna vänner deltar alltså i en av Hamas planerad pogrom mot judar och både S och V tiger. Inte undra på, annars skulle nu ju behöva kritisera er egen väljarbas av islamister.

Ni beklagar er ständigt över att ni hör stöveltrampet från 1930-talet, det enda ni behöver göra är att först titta i spegeln och sedan titta ner på era egna skor!

Skäms ni inte?

Mattias Bengtsson, Sverigedemokraterna.
Mattias Bengtsson, Sverigedemokraterna.Foto: Pernilla Rudenwall
Annons

Mattias Bengtsson

för Sverigedemokraterna i Ulricehamn

Annons
Annons
Annons
Annons