Annons

Svar direkt: Ulricehamn har större sommarpotential

UTs chefredaktör Henrik Erickson skriver att fler vågade initiativ behövs inom boende, mat och aktiviteter för att lyfta Ulricehamn som sommardestination.
insändare • Publicerad 14 juli 2022
Detta är en opinionstext i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Frågan är hur stor nytta Änglagård gör för Ulricehamn år 2022, svarar Henrik Erickson och menar att kommunen har större sommarpotential än vad vi visar idag.
Frågan är hur stor nytta Änglagård gör för Ulricehamn år 2022, svarar Henrik Erickson och menar att kommunen har större sommarpotential än vad vi visar idag.Foto: Kamerareportage

Det finns nog bara en sak som undertecknad och Nuab:s representanter inte är riktigt överens om. Frågan om hur stor nytta Änglagård gör för Ulricehamn år 2022. Raderna i lördagens UT var lite tillspetsade på den punkten.

Krönikan var däremot inte en recension av Nuab:s arbete med Ulricehamn som sommardestination. Turistarbetet via det kommunala bolaget görs såvitt jag kan bedöma både proffsigt och med bredd.

”Turistarbetet via det kommunala bolaget görs såvitt jag kan bedöma både proffsigt och med bredd.”
Annons

Det finns många som menar att Ulricehamn har lite större sommarpotential än det vi visar i dag. Jag hör till dem.

Att höja oss ett snäpp till hänger inte främst på Nuab. För utväxling krävs fler vågade initiativ inom såväl boende och mat som aktiviteter.

Henrik Erickson

Annons
Annons
Annons
Annons