Annons

Svar direkt: Svårt att se en enighet kring bibliotek på brända tomten

Chefredaktör Henrik Erickson svarar direkt.
Insändare • Publicerad 21 maj 2024
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Det är mycket svårt att veta om det i en nära framtid skulle finnas en politisk majoritet för ett bibliotek på brända tomten, skriver Henrik Erickson.
Det är mycket svårt att veta om det i en nära framtid skulle finnas en politisk majoritet för ett bibliotek på brända tomten, skriver Henrik Erickson.Foto: Pernilla Rudenwall

Både Bengt-Olof Foss och Jonas Yngström vet mycket väl hur kommunala beslut tas. Det är mycket svårt att veta om det i en nära framtid skulle finnas en politisk majoritet för ett bibliotek på brända tomten. Att dela på bibliotek och kulturhus är det sannolikt svårt att skapa en politisk enighet kring överhuvudtaget, är min enkla analys.

”Att dela på bibliotek och kulturhus är det sannolikt svårt att skapa en politisk enighet kring överhuvudtaget, är min enkla analys.”

Det finns ingen ironi i lördagens krönika gällande de äldre ulricehamnarnas oro kring Marknadsplatsen. De känslorna är verkliga och frågan kokar i slutändan ned till hur mycket de ska få styra stadens framtid.

Henrik Erickson, chefredaktör Ulricehamns Tidning

Annons
Annons
Annons
Annons