Annons

Så här får man tillgång till självtest på Närhälsan

Signaturen Informationssökaren fick från en anhörig veta hur man går tillväga för att få ett självtest på Närhälsan. En information som inte går att hitta på vårdens hemsida.
insändare • Publicerad 7 december 2021
Detta är en opinionstext i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Man behöver inte längre boka tid för självtest för covid-19 på Närhälsan.
Man behöver inte längre boka tid för självtest för covid-19 på Närhälsan.Foto: Johan Nilsson/TT

Det är så viktigt med information och rätt sådan, i dessa tider! Den här informationen vill jag att alla ska ha! Fick den i dag, av en anhörig! På Närhälsans hemsida, står det att man ska boka tid, för provtagning av covid-19. Inga tider finns dock tillgängliga! Nu gäller detta istället, som inte informeras om på hemsidan! Man ska bara ta sig till Närhälsan, utan att behöva ringa först, gå till jouringången, skriva upp namn och personnummer, ta med sig ett test hem eller till till exempel sin bil, göra testet och lämna det i tunnan utanför.

”Smidigt och enkelt! Om alla visste detta, skulle troligtvis många flera testa sig och smittan begränsas ytterligare! Inte helt fel!”

Detta kan man göra för sig själv eller någon annan. Smidigt och enkelt! Om alla visste detta, skulle troligtvis många flera testa sig och smittan begränsas ytterligare! Inte helt fel!

Annons

Informationssökaren

Annons
Annons
Annons
Annons