Annons

S: Ulricehamn är på rätt väg

Kommunen kan visa på en historisk tillväxt. På tre år har vi vuxit med över 1 000 invånare. Under de närmaste åren ska vi investera i förskolor, skolor och omsorgsboenden. Det kan vi göra tack vare en stark ekonomi. Det är grunden för välfärd, framtidstro och nya jobb. Vi är tydliga med prioriteringar för framtiden.
Publicerad 25 augusti 2018
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Sverige sätter rekord i sysselsättning. Ulricehamn har lägre arbetslöshet än riket. Socialdemokraternas mål om lägst arbetslöshet i Europa år 2020 gäller.

För att fortsätta växa och sänka arbetslösheten krävs ytterligare insatser. Vi ska fortsätta det aktiva arbetet för nyetableringar av företag. Tillsammans med Arbetsförmedlingen bedriver Ulricehamns kommun ett framgångsrikt arbete med att få fler i arbete. Det ska vässas ytterligare genom anpassade lösningar mellan företag, utbildning och individ. Dessutom vill vi investera i bland annat nya förskolor, skolor och äldreboende vilket i sin tur kommer att skapa nya jobb.

Annons

Vi vill bygga Ulricehamn ännu starkare. Med en röst på Socialdemokraterna kan du fortsätta känna dig trygg. Vi vågar satsa in i framtiden utan att äventyra kommunens ekonomi.

Leif Dahl

Aira Eriksson

Klas Redin

Kandidater till kommunfullmäktige för (S)

Annons
Annons
Annons
Annons