Annons

Reumatikerföreningen i Ulricehamn: Vi får ett fint bemötande av ansvariga här

Reumatikerföreningen i Ulricehamn ställer sig inte bakom det så kallade Bassängupproret, som publicerades i UT i tisdags. Dessutom angavs en icke tillfrågad person som undertecknare.
Insändare • Publicerad 15 september 2022
Detta är en opinionstext i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Reumatikerföreningen i Ulricehamn ställer sig inte bakom insändaren som publicerades i tisdagens UT, utan vill istället tacka ansvariga i kommunen för ett fint bemötande.Foto: Karin Grip / SvD / TT

Reumatikerföreningen i Ulricehamn står inte bakom det så kallade Bassängupproret, som fanns på insändarplats i tisdagens UT. Uppropet var insänt av Reumatikerförbundet centralt och Södra Älvsborgsdistriktet. Dessutom undertecknat av Ann-Marie Kristoffersson, kallad ordförande. Den senare har inte blivit tillfrågad om någon underskrift och inte heller varit ordförande sen februari 2021.

Dessutom har nuvarande ordförande Marie-Louise Petersson vädjat till distriktets ordförande att inte publicera insändaren i UT, vilket tydligen var förgäves. Vi beklagar det inträffade.

Annons

Tvärtom vill vi framföra och tacka badhusets personal och ansvariga på kommunen för det fina bemötande vi fått sen ca 75 år tillbaka.

Reumatikerföreningen i Ulricehamn.

Ann-Marie Christoffersson, fd ordf.

Marie-Louise Petersson, nuv. ordf.

Annons
Annons
Annons
Annons