Annons

Plocka upp efter er!

Det är sorgligt att se allt där ute i naturen som folk slänger, skriver insändaren.
Insändare • Publicerad 20 maj 2021
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Det är hemskt att se denna utveckling som har skett med all denna nedskräpning i vårt land, påpekar signaturen IBD. BH. SP.
Det är hemskt att se denna utveckling som har skett med all denna nedskräpning i vårt land, påpekar signaturen IBD. BH. SP.Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT

Det är hemskt att se denna utveckling som har skett med all denna nedskräpning i vårt land. Ni som köper mat på McDonald's, varför slänger ni ut de tomma matbehållarna? Tips: Ha en plastpåse hängande på växelspaken i bilen.

Snusanvändarna och rökare. Samma där. Varför slänga en tom ask? Gör ni så i era bostäder? Slänger allt på golvet, som ni inte behöver längre? En tom ask kan ju inte vara så tung att bära på?

Annons

Hundägare. Det är bra att ni tar upp efter er hund. Men ni ska inte slänga plastpåsen i naturen. Finns det inget bakom pannbenet?

”De kör in på små vägar och ställer av sitt skräp där.”

Tips: Töm innehållet på ett lämpligt ställe, buskage eller skogen, vik ihop plastpåsen och ta med och släng var den ska vara. Inte i naturen. Plasten ska inte vara i vår natur!

Det är sorgligt att se allt där ute i naturen som folk slänger. Sopsäckar fyllda med skräp, de kör in på små vägar och ställer av sitt skräp där. Hemskt!

Vi är några damer som går och plockar jämt efter er alla "skräpmänniskor". Håll Sverige rent!

IBD. BH. SP.

Annons
Annons
Annons
Annons