GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Planera för ett levande centrum i renoveringen av Storgatan

Ta med restaurangernas behov i planeringen av renoveringen av Storgatan, skriver signaturen Kjell Berg i sin insändare.
Insändare • Publicerad 25 augusti 2022
Detta är en opinionstext i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Ta hänsyn till både restauranger och tillgänglighet när Storgatan ska renoveras, skriver signaturen Kjell Berg.
Ta hänsyn till både restauranger och tillgänglighet när Storgatan ska renoveras, skriver signaturen Kjell Berg.Foto: Pernilla Rudenwall

Ulricehamns kommun vill växa och även ha ett levande centrum. Nu när restaurangerna blir tvingade att riva sina populära uteserveringar ger inte det någon känsla att kommunen vill främja satsande aktörer.

Tänk nu då efter före denna gång.

”Se då till att anpassa belysning, gångstråk med mera så de driva restaurangerna kan ha uteserveringar utan att de på något sätt är i vägen.”

Gågatan skall vad jag förstått ”renoveras” i etapper. Se då till att anpassa belysning, gångstråk med mera så de driva restaurangerna kan ha uteserveringar utan att de på något sätt är i vägen för tillgänglighetsanpassade gångstråk eller för framkomlighet av räddningsfordon. Tänk efter före som sagt. Planering, planering, planering.

Kjell Berg

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.