Annons

Omklädning och toaletter vid Sturebadet viktigare än park vid laddstation i Vist

Omklädningsrum vid Sturebadet och fotoskyltar som döljer Skrotfrag är bättre än att använda skattepengar till en park vid laddstationen i Vist, skriver signaturen ”Två glada damer – trots allt”.
insändare • Publicerad 11 februari 2023 • Uppdaterad 12 februari 2023
Detta är en opinionstext i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Lägg pengarna omklädningshytter, duschar och toaletter vid Sturebadet istället för att anlägga en park vid laddstationen i Vist, menar insändarskribenterna.
Lägg pengarna omklädningshytter, duschar och toaletter vid Sturebadet istället för att anlägga en park vid laddstationen i Vist, menar insändarskribenterna.Foto: Alice Lundberg

Angående artikeln i UT den 2 februari om planerna på en park vid Teslas laddningsstation i Vist.

Två miljoner av våra skattepengar för att bygga en park mellan en laddstation och rondellen, för att citat: "Visa upp Ulricehamn som en attraktiv plats".

Annons

Vem hinner se parken? Inte bilisterna i rondellen. De skall ha ögonen på vägen.

Använd våra skattepengar till det som är attraktivt för våra kommuninvånare och turister. Till exempel genom att göra vår välbesökta badplats Sturebadet till en fin och trevlig badplats med omklädningshytter, dusch och toalett. Inget av detta finns för närvarande, men fanns på 1960 och -70-talen.

”Använd våra skattepengar till det som är attraktivt för våra kommuninvånare och turister.”

Vi anser att det är en sanitär olägenhet att det inte finns en toalett i anslutning till badet. Övriga badplatser i kommunen är bättre utrustade.

Ytterligare ett förslag för att göra Ulricehamn attraktivare är att sätta upp stora fotoskyltar över Ulricehamn och Åsunden på R40 som döljer den kritiserade vyn vid Skrotfrag. Inget ont om företagen, de var där först.

Två glada damer – trots allt

Annons
Annons
Annons
Annons