GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mörkt i tunneln på banvallen

Förra hösten startade belysningen i bland, men från november har det varit helt mörkt, skriver Hasse på Sjögunnarsbo.
Insändare • Publicerad 14 januari 2021 • Uppdaterad 14 januari 2021
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Belysningen i tunneln på banvallen fungerar inte som den ska, påpekar insändaren.
Belysningen i tunneln på banvallen fungerar inte som den ska, påpekar insändaren.
Foto: Ida Lindhagen

I tunneln på banvallen installerades förra året belysning placerad i musikinstrument. Vi som bor utmed banvallen och ofta fördas genom tunneln på cykel eller gående uppskattade detta intiativ. Men det blev inte så bra.

”Nu hoppas vi att några rader i UT skall göra att denna skattefinansierade satsning verkligen skall fungera.”

Förra hösten startade belysningen i bland, men från november har det varit helt mörkt. Vi har sänt ett meddelande till Ulricehamns energi för ett par månader sedan, men det har inte gett resultat. Nu hoppas vi att några rader i UT skall göra att denna skattefinansierade satsning verkligen skall fungera.

Samtidigt vill vi påpeka att de nya portar som kommit upp utmed banvallen saknar bra reflexmärkning. De gamla portarna hade stora tydliga skyltar som gjorde att de syntes väl på långt håll. De nya portarna i grå färg har små tejpremsor som syns dåligt. Jag föreslår att man tar de skyltar som satt på de gamla portarna och sätter dem på de nya portarna.

Att cykla utmed sjön på banvallen är en fantastisk tillgång. Snöröjning och annan skötsel utmed banan sköts på ett bra sätt. Låt oss ta vara på möjligheten till trivsam motion på kommunens alla banor till gagn för både kommuninnevånare och turister.

Hasse på Sjögunnarsbo

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Läs mer