GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Låt våra krögare glänsa och låt uteserveringarna vara kvar

Ida Andersson tycker inte det är för stadens bästa att två populära uteserveringar måste plockas bort.
insändare • Publicerad 23 augusti 2022
Detta är en opinionstext i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Uteserveringarna vid Emma och Andreas samt Riddargränden får inte vara kvar. ”Gör om, gör rätt” skriver Ida Andersson i sin insändare.
Uteserveringarna vid Emma och Andreas samt Riddargränden får inte vara kvar. ”Gör om, gör rätt” skriver Ida Andersson i sin insändare.Foto: Pernilla Rudenwall

Jag blir så ledsen och irriterad när vi äntligen har fått goa uteserveringar så måste de rivas!

Helt ärligt, i många år har vi åkt till Borås för att käka och kunna sitta ute. Och nu när vi har två fantastiska restauranger som vill satsa så måste de riva. Tycker det är för jävligt och inte alls att tänka på stans bästa!

Gör om, gör rätt för att låta vår stadskärna blomstra och våra krögare att glänsa!

Ida Andersson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.