Annons

Jag hoppas att ni uppskattar hemtjänsten

Men skulle önska att brukarna och hemtjänstpersonalen fick den tiden de behövde, skriver Elena.
Insändare • Publicerad 13 oktober 2020
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Ibland ville brukarna att vi skulle stanna lite längre för att vara lite mera sociala. Tyvärr gick det inte, för det är väldigt inrutat, skriver Elena.
Ibland ville brukarna att vi skulle stanna lite längre för att vara lite mera sociala. Tyvärr gick det inte, för det är väldigt inrutat, skriver Elena.Foto: Anders Wiklund / TT

Jag skulle vilja dela med av en fråga som berör mig. Det är angående hemtjänsten i Ulricehamns kommun.

Jag har arbetat som vikarie i hemtjänsten i Ulricehamn en sommar. Jag gick bredvid en trevlig hemtjänstpersonal för att lära mig, tänkte att det arbetet skulle vara intressant.

Annons

Det var många trappor vi gick under dagen, förstod att man måste ha god fysik. Vi gjorde många olika sysslor. Ibland ville brukarna att vi skulle stanna lite längre för att vara lite mera sociala. Tyvärr gick det inte, för det är väldigt inrutat.

Jag upplevde att den hemtjänstpersonal som jag gick bredvid verkligen tyckte om sitt arbete. Många av brukarna som vi har besökt, har tagit emot oss på ett varmt sätt. Hoppas att Ulricehamns kommun och andra kommuner som är arbetsgivare uppskattar hemtjänstpersonalens arbete.

Men skulle önska att brukarna och hemtjänstpersonalen fick den tiden de behövde.

Elena

Annons
Annons
Annons
Annons