GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inget positivt med reningsverket i Vist

Signaturen ”Ulricehamnare” tycker inte att det nya reningsverket passar i Vist.
Insändare • Publicerad 12 november 2022
Detta är en opinionstext i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Det finns inget positivt med att det nya reningsverket ska byggas intill skidbacken i Vist, tycker signaturen ”Ulricehamnare”.
Det finns inget positivt med att det nya reningsverket ska byggas intill skidbacken i Vist, tycker signaturen ”Ulricehamnare”.Foto: Pernilla Rudenwall

Det är fantastiskt att vi har Ulricehamns enda skidbacke i Vist sen många år. Mycket märkligt att Ulricehamns kommun godkände att Ulricehamns energi får bygga ett helt nytt stort reningsverk i närheten av Ulricehamns skidbacke trots mycket stor överklagan. Men som vanligt hjälpte inte protesterna. Det fanns flera andra ställen med bättre alternativ.

Ser inget positivt på reningsverkets bygge i Vist.

Ulricehamnare

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.