Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Återigen blir vi utanför ”storstan” bortglömda

Vi i Rånnaväg har stridit för en gång-/cykelväg i över 30 år. Men i ”storstan” verkar det finnas medel till varenda liten gatsten som skall läggas, skriver Magnus Kjellberg.
I korsningen Tre rosors Väg–Grönahögsvägen i Ulricehamn ska en ny cirkulationsplats  anläggas. Ett sätt att göra åt våra skattebetalares medel på meningslösa saker som redan fungerar, anser insändaren.
I korsningen Tre rosors Väg–Grönahögsvägen i Ulricehamn ska en ny cirkulationsplats anläggas. Ett sätt att göra åt våra skattebetalares medel på meningslösa saker som redan fungerar, anser insändaren.
Foto: Christer Seldevall/UT
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Angående ökad säkerhet i korsningen Tre Rosors väg – Grönahögsvägen (UT 14/1). Vad jag vet så har jag varken läst eller hört om någon olycka/skada i denna korsning under många års läsande av UT, och bara för att det möjligen skall byggas ett nytt bostadsområde behöver väl inte en fungerande korsning göras om för att den, som det nu verkar, bara måste göras om. Ett sätt att göra åt våra skattebetalares medel på meningslösa saker som redan fungerar.

Utan hjälpen från alla orter utanför 'storstan' hade Ulricehamn inte varit något alls.

Återigen blir vi utanför ”storstan” bortglömda. Vi i Rånnaväg har stridit för en gång-/cykelväg till Rånnavägssjön och en gång-/cykelväg genom samhället i över 30 år, men bara fått till oss att pengar inte finns för detta. Men i ”storstan” verkar det finnas medel till varenda liten gatsten som skall läggas.

Vart tog förresten det nya Ekero vägen som skulle stå färdigt ”första gången 2013”?

Utan hjälpen från alla orter utanför ”storstan” hade Ulricehamn inte varit något alls. Tack för mig och tänk på att tvätta händerna och hålla avstånd.

Magnus Kjellberg, Rånnaväg

Läs mer