Annons
Kultur

Spelning: Han tolkar julen i Hermans lada

Men start i november åker indiepopsångaren Timo Räisänen på en turné med julkonserter i landet. Och det blir ett besök i Dalum.
Dalum • Publicerad 16 oktober 2019
Timo Räisänen har uppträdd två gånger i Hermans lada. I slutet av november kommer han dit för en tredje gång men nu med en ny repertoar. Arkivbild.
Timo Räisänen har uppträdd två gånger i Hermans lada. I slutet av november kommer han dit för en tredje gång men nu med en ny repertoar. Arkivbild.Foto: Henrik Erickson

Timo Räisänen är en återkommande artist till sommarscenen på Hermans lada. Men i och med arrangörsparet Ann och Anders Stenströms satsning på konserter även höst- och vintertid har han nu bokats till en julkonsert 23 november.

Konserten i Dalum är del av en turné av konserter där Timo Räisänen tolkar julen. Det utlovas nya som klassiska låtar blandat med en helt nyskriven låt ”Två vise män” som ska släppas i början av november.

– Jag kommer, tillsammans med mina vänner Pär och Rebecka, spela några av de mest älskade, och kanske missförstådda, låtarna i julrepertoaren. Allt kan hända och Mössens Julafton har aldrig iklätts en ösigare och mer kärleksfull skrud, säger Timo Räisänen i ett pressmeddelande.

Lovisa HanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons