Annons
Familj

Nostalgiföreställning återkommer till trakterna

I några år har gruppen Humor, musik och allvar gästat Blidsbergs bygdegård med sina nostalgiföreställningar. På tisdag är det dags igen.
Blidsberg • Publicerad 4 februari 2019
Anders Larm, Jan-Olof Jonsson, Solveig Bergqvist Larsson och Cecilia Kyllinge uppträder i Blidsbergs bygdegård på tisdag.
Anders Larm, Jan-Olof Jonsson, Solveig Bergqvist Larsson och Cecilia Kyllinge uppträder i Blidsbergs bygdegård på tisdag.Foto: Lovisa Hansson

Eftersom föreställningen ”Säg Algots det räcker” spelades i höstas på Folkets hus i Ulricehamn hade inte Blidsbergs Bygdesgårdsförening några tankar på att boka föreställningen själva.

– Deras tidigare shower har alltid väldigt populära hos oss och vanligtvis utsålda. Men innan har det varit så att ulricehamnarna har fått komma till oss för att se föreställningen, nu är det redan många som har sett den, berättar Anna-Lena Kjellman, informationsansvarig för bygdegårdsföreningen.

Annons

Men gruppen Humor, musik och allvar kontaktade själva föreningen för att höra om de fick uppträda i Blidsberg. I dagarna har föreställningen nypremiär och ensamblet ska ut på en vårturné.

– Eftersom de har visat sina föreställningar här tidigare i tre-fyra år så berättar det att man får ett band till olika ställen och den publik som de har här. Det är därför de själva ville komma hit.

Förköpsförsäljningen till Säg Algots det räcker har varit trög berättar Anna-Lena Kjellman, som hoppas istället att folk dyker upp imorgon och köper biljetter på plats.

– De är ju så härliga och det kommer att bli en riktig nostalgishow, säger hon.

Lovisa HanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons