Annons
Innehåll från Ulricehamns Tidnings utvecklingsavdelning

Enkät: svara på 14 frågor – hjälp oss att bli bättre

Vi har mycket på gång inom Ulricehamns Tidning och dess ägarbolag Gota Media. Det är viktigt för oss att veta hur våra läsare använder våra produkter och vad de tycker borde förbättras. Nu har du chansen att tycka till – och dessutom bli en del av vår testpanel.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

I takt med digitaliseringen i samhället blir också våra digitala produkter mer populära, och vi jobbar hårt för att göra dem ännu bättre och enklare att använda. För att göra det behöver vi veta vad du som läsare behöver för att kunna ta till dig nyheter på ett enkelt och smidigt sätt.

Oavsett om du använder våra sajter, appar eller e-tidningar så har du säkert tankar om vad du saknar idag. Kanske använder du inte våra digitala produkter så mycket som du egentligen velat? Berätta gärna vad som skulle kunna få dig att använda dem mer!

I enkäten nedan får du först svara på frågor om hur du använder produkterna och vad du vill att de ska innehålla. Sist i formuläret finns också chans att gå med i vår testpanel, där du får chansen att testa nya funktioner, svara på frågor eller delta i intervjuer.

Tack på förhand!

Länk till enkäten

Fakta

Det här är Gota Media

Mediekoncernen Gota Media startade 2003, när Borås Tidning och Sydostpress slogs ihop. Koncernen har därefter expanderat genom förvärv men med kärnverksamheten inom lokal dagspress.

Koncernen äger idag ett 20-tal tidningar i sydöstra och sydvästra Sverige, bland annat Barometern-Oskarshamnstidningen, Blekinge Läns Tidning, Borås Tidning, Kristianstadsbladet, Norra Skåne, Smålandsposten, Sydöstran, Trelleborgs Allehanda, Ulricehamns Tidning, Ystads Allehanda och Ölandsbladet.

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se