Fotboll: Hårt motstånd i åttondelsfinalen för UIFK

Fotboll Artikeln publicerades
UIFK:s Maja Udd gjorde matchens enda mål under onsdagen. Arkivbild.
Foto: Carina Carlzon
UIFK:s Maja Udd gjorde matchens enda mål under onsdagen. Arkivbild.

Division 2-spelet går just nu utmärkt för UIFK som har vunnit de senaste sex matcherna och öst in mål av bara farten – senast 10–0 i hemmamötet mot Våmb förra veckan.

Men i onsdagskvällens åttondelsfinal i DM var det till synes ett hårdare motstånd i form av division 1-laget IK Gauthiod som väntade på Lassalyckan.

Och det blev heller inte en lika målrik match som hemmapubliken har blivit van vid att få uppleva – men likväl en vinst. I första halvleks 15:e minut gjorde Maja Udd matchens enda mål vilket innebär att UIFK är klara för vidare spel i DM.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.