Nyheter

Missing people med i sökaktion efter försvunnen man i Vegby

Vid klockan 13 samlades organisationen Missing people vid Vegby skola. Under polisens ledning ska de hjälpa till att leta efter den försvunne 87-åringen från samhället.
Nyheter • Publicerad 31 december 2013
Frivilliga inom organisationen Missing people samlades vid Sämshov klockan 13 på nyårsafton. Sökandet efter den försvunne 87-åringen fortsätter.
Frivilliga inom organisationen Missing people samlades vid Sämshov klockan 13 på nyårsafton. Sökandet efter den försvunne 87-åringen fortsätter.Foto: David Skarland

Det var på morgonen på nyårsafton som Missing people gick ut med sms och i sociala medier med ett upprop om skallgång efter mannen. Samlingen är vid idrottsplatsen Sämshov klockan 13.

– Det är kort varsel och nyårsafton, men det är en hel del som ringt och frågat när och var, säger Lasse Jandermark, administrativ chef vid Missing People till gt.se.

Missing people kommer att söka helt på polisens order i och med att händelsen är såpass ny.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.