Annons

Utställning lockade både bilälskare och korvätare

Nästan 100 utställda bilar, bra väder och en spännande korvätartävling drog många besökare till Sturebadet i helgen när Midnight meet arrangerade Ulricehamn carshow för första gången.
Ulricehamn • Publicerad 22 juli 2019
Korvätartävlingen vanns av Pavel Smerex.
Korvätartävlingen vanns av Pavel Smerex.Foto: Arvid Johansson

De har arrangerat liknande utställning i Västsverige tidigare men i lördags var första gången som Midnight meet höll i Ulriceham carshow. 97 fordon i alla former och färger ställdes ut, och besökare började dyka redan innan evenemanget hade öppnat. Och det var nöjda arrangörer efteråt.

Foto: Arvid Johansson

– Det var många glada miner. Jag kan inte räkna hur många som sa att det var kul att vi arrangerade denna utställning. Vårt första intryck av Ulricehamn, och ansvariga på kommunen, har hela tiden varit väldigt positivt så vi skulle gärna återkomma fler gånger, säger Sebastian Ågren, arrangör.

Annons

Det var inget speciellt tema på bilarna som ställdes ut utan alla var välkomna. Enligt arrangörerna var Christian Magass Volkswagen Golf en av de mest populära bilarna. Bilen är från 1997 men ombyggd för att se ut som 2017 års modell.

Under kvällen anordnades också en korvätartävling där sex vuxna och fyra barn deltog. Tävlingen togs hem av Pavel Smerex som åt fem korv med bröd på 1 minut och 46 sekunder vilket var fem sekunder före tvåan.

Foto: Arvid Johansson
Många besökare tog sig till utställningen i lördags eftermiddag.
Många besökare tog sig till utställningen i lördags eftermiddag.Foto: Arvid Johansson
Anna ClaessonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons