Annons

Utredningen av misstänkt mord i Falköping snart klar

I förra veckan förlängdes häktningstiden återigen för den man som misstänks för ett mord i Falköping. Men åklagaren hoppas att utredningen kan vara färdig snart.
Falköping • Publicerad 4 juni 2018

– Vi börjar närma oss slutet. Vi hoppas att vi snart kan presentera en färdig utredning, säger åklagare Jenny Karlsson som leder utredningen.

Det var den 16 mars som en person anträffades död på landsbygden nära gränsen mellan Ulricehamns och Falköpings kommun.

Annons

Polisen grep relativt snart en man i 40-årsåldern som sedan anhölls, misstänkt för mord. Mannen häktades senare och har suttit häktad sedan dess. Mannen förnekar brott.

Efter en tid hade mordoffret också identifierats. Enligt polisen handlar det en kvinna i 50-årsåldern hemmahörande i Ulricehamns kommun.

Polisen sa tidigt att man har en relativt god uppfattning om vad man tror har hänt. Man har också sagt att de båda inblandade kände varandra.

Men utöver det har man varit förtegen. Inte heller nu vill åklagare Jenny Karlsson gå in på detaljer kring vad som framkommit.

Anders RosenbergSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons