Annons

UT erbjuder gratiskonton till nya läsare – läs fritt i två månader

Nu är det möjligt att ta del av nyheter, reportage och granskande journalistik gratis på ut.se.
– Det händer just nu väldigt mycket med UT:s journalistik, säger Ulricehamns Tidnings chefredaktör Henrik Erickson.
Kampanj • Publicerad 24 april 2023
UT:s chefredaktör Henrik Erickson
UT:s chefredaktör Henrik EricksonFoto: Pernilla Rudenwall

Nya användare som registrerar konton på ut.se får nu möjlighet att ta del av all journalistik på sajten gratis i två månader. Erbjudandet gäller Ulricehamns Tidnings paket ”Digital Bas” där alla nyheter på ut.se och appen MinUT ingår.

– Vi jobbar med ett material om män som slår sina kvinnor i Ulricehamn. Det kommer att bli både starkt och väldigt läsvärt. Redaktionen rapporterar också direkt från politiken när det avgörs om Marknadsplatsen ska bebyggas med ett nytt kulturhus eller inte. Den här veckan kryddar vi med en massa härlig bygg- och bostadsläsning – bland annat om unga paret som renoverar sin husdröm i centrala Ulricehamn. Och den som gillar sport får veta allt som är värt att veta om den lokala fotbollen via vår nya blogg Uppstuds.

Annons

Varför väljer UT att låta nya läsare ta del av journalistiken gratis?

– Det händer just nu väldigt mycket med UT:s journalistik. Vi är mer direkta i vår nyhetsbevakning än någonsin och vi får positiv feedback kring det vi gör. Våra publiceringar i digitala kanaler utvecklas hela tiden och det här är årets fönster att testa oss under två månader. Framför allt hoppas jag att många yngre ulricehamnare, och även utflyttade, ser en tröskelfri testperiod som attraktiv.

Vad har du att säga till befintliga prenumeranter som betalar för UT idag?

– Tack! Utan prenumeranter finns inte UT. Tiden då tidningar levde på annonsintäkter är förbi. Vi ger inte bort gratisprenumerationer för lång tid utan erbjudandet nu gäller nya prenumeranter under en begränsad period. Om fler hakar på och om fler blir digitala så ser jag en stor möjlighet till återhållsamhet vad gäller prenumerationspriser framåt.

Ulricehamns Tidnings livesända sport ingår inte kampanjen. För att se matcherna behöver du något av paketen Digital Plus eller Komplett. Lär mer om UT:s prenumerationspaket här.

Fakta

Frågor och svar om UT:s erbjudande

Behöver jag säga upp prenumerationen om jag inte vill fortsätta?

Nej! Kampanjen är gratis och din prenumeration kommer att upphöra automatiskt. Därefter kan du välja om du vill börja läsa nyheter från UT.

Behöver jag fylla i kortuppgifter eller annat fakturaunderlag?

Nej! Du fyller i kortuppgifter endast om du väljer att bli betalande prenumerant efter att provperioden är slut.

Vad ingår och vad ingår inte?

Ingår: Alla nyheter, reportage och granskningar på ut.se samt i appen MinUT.

Ingår inte: Livesänd sport, e-tidningen och papperstidning.

Jag har fler frågor eller behöver hjälp!

Kontakta UT:s kundcenter på 0321-262 00 eller via mejl på kundcenter@ut.se så hjälper vi dig!

Gabriel AlmlöfSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons