Annons
Nyheter

Tvärvändning av Holmin

Efter ett försiktigt ja och ett blankt nej meddelar Moderaternas förstanamn Lars Holmin att han ställer upp som partiets kandidat till kommunalrådsposten.
Nyheter • Publicerad 4 oktober 2010

Moderaterna gick förbi Centerpartiet och blev det största av de fyra allianspartierna i valet till kommunfullmäktige. Partiets förstanamn, tillika fullmäktiges yngste ledamot, Lars Holmin sågs som en given kandidat till kommunalrådsposten.

Efter att först ha uttalat ett försiktigt ja tvärvände Holmin dagarna efter valet. Han sa då att han inte var redo för uppdraget och hänvisade både till sin privata situation och hans nuvarande arbete som intendent på Kinds golfklubb.

Annons

– Mitt nej kom instinktivt. Det som alla såg som en stor möjlighet för mig blev till en rädsla, säger Holmin som nu låtit beslutet mogna ett par veckor.

– Jag känner ett väldigt starkt stöd, både inom partiet och från andra. Det är en chans i livet som kanske inte kommer tillbaka och det är självklart att jag vill ta den chansen, säger han.

Läs mer i tisdagens UT.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons