Annons
Nyheter

Tjejerna intog stan

Kvinnor intog Storgatan under torsdagskvällen. Det var nämligen dags för Tjejkväll på stan.
Nyheter • Publicerad 1 oktober 2010
Paulina Lundström från Ulricehamn passade på att kika på kläder under Tjejkvällen. Det blev några fynd under kvällen. ?Jag har passat på att köpa det jag inte hunnit med i veckan och det är kul att komma ut så här på kvällen.
Paulina Lundström från Ulricehamn passade på att kika på kläder under Tjejkvällen. Det blev några fynd under kvällen. ?Jag har passat på att köpa det jag inte hunnit med i veckan och det är kul att komma ut så här på kvällen.Foto: Labrini Stavrekas

Det var många damer som passade på att strosa i affärerna under kvällen. Några fyndade, andra gick runt och bara kikade och njöt. Men det var trångt i butikerna.

I Bolons lokaler på Storgatan hade Helén Dahlgren visning och försäljning av smycken och kläder. Något som uppskattades stort av kunderna.

Annons

– Jag har lånat lokalen av min väninna och är bara här veckan ut. Det har varit galet mycket folk ikväll, säger hon.

Många av dem som kom in i affären var gamla kunder vilket underlättade förklarar Helén som har Heléns hus på Grönahögsvägen.

– Det handlar om att erbjuda kvalitetskläder och lite udda märken. Efter modevisningen som jag hade på hotellet i söndags har jag fått enorm respons. Folk var hysteriska.

Men riktig mersmak för att stå i en butik i centrum fick hon inte. Det är fortfarande källaren hemma som gäller.

– Fortsätter det så här så får jag se hur jag gör. Hittar jag en riktigt bra lokal så kanske jag flyttar verksamheten. Då måste det vara något alldeles extra och häftigt.

Många av butikerna erbjöd något extra under kvällen för att locka till sig besökare. Opticus hade livemusik och bjöd på äppelkaka. Apoteket passade på att ha tipspromenad i butiken. Men det listigaste knepet av alla verkade Caroline Säverot på Cigarrmagasinet ha kommit på. Utanför butiken stod det damer för jämnan. Orsaken? Mehrdad Nikkhah stod utanför iklädd endast rosa kalsonger med kroppen full av trisslotter. Varje kund som köpte en trisslott fick själv ta den från honom.

– Det måste hända något kul. Idén verkar ha gett resultat för det har varit otroligt mycket folk här, säger Caroline.

– I eftermiddags innan jag ställde mig här var det nervöst. Men det har gått bra. Man får bjuda till ibland, säger Mehrdad.

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons