Annons
Nyheter
I slutet av förra veckan framkom uppgifter att en kvinna sålde sex i en lägenhet i Ulricehamn. Som det såg ut under måndagen kommer inte polisen gå vidare med en utredning.
Nyheter • Publicerad 9 november 2010

Journalister från både Radio Sjuhärad och Borås tidning sökte under slutet av förra veckan kontakt med kvinnan som via annons i Borås tidning erbjudit "Brasiliansk massage". Vid påringning visade det sig att kvinnan kunde tänka sig att ställa upp även med sexuella tjänster, mot betalning.

Polisen fick upp ögonen för kvinnan och har varit i kontakt med henne.

Annons

– Vi gick in i det med tre frågor. Är det prostitution, är kvinnan ett offer och är det brottsligt, säger Stefan Gustafsson vid polisen i Ulricehamn.

– Efter det att vi pratat med kvinnan så ser det inte ut som att vi kommer gå vidare med en utredning. Vi misstänker ingen koppleriverksamhet, säger Stefan Gustafsson.

Det är inte olagligt att sälja sex i Sverige, däremot att köpa. De eventuella brottslingarna skulle alltså vara kunderna.

– Dit har vi inte kommit och jag vill betona att vi pratar om verksamhet som vi inte har några bevis för. Nu har den eventuella verksamheten också fått väldigt mycket uppmärksamhet med allt vad det innebär, säger Stefan Gustafsson.

– Vi glömmer inte det här men med den information vi har i dag så är ingen polisutredning aktuell, avslutar Gustafsson.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons