Nyheter

Pådrag på Lindängsvägen

Vid 13-tiden på onsdagen fick polis rycka ut till Lindängsvägen i Ulricehamn och gripa en man som kommit dit i en krockad bil.
Nyheter • Publicerad 9 juni 2010
En krockad bil stannade på onsdagen vid lunchtid på Lindängsvägen. Polisen fick hämta mannen som kört bilen från ett hus.
En krockad bil stannade på onsdagen vid lunchtid på Lindängsvägen. Polisen fick hämta mannen som kört bilen från ett hus.Foto: Henrik Erickson

Boende på Lindängsvägen uppmärksammade mannen som med den krockade bilen försökte ta sig upp för en liten backe till ett hus på Lindängsvägen. Vittnena ansåg att mannens körning inte var reko och bestämde sig för att ingripa.

– Vi försökte få ur honom ur bilen men då ville han slåss, säger ett av vittnena.

Räddningstjänsten och polis kallades till platsen. Räddningstjänsten kollade av bilen och ambulanspersonal försäkrade sig om att ingen var allvarligt skadad innan polisen kom och grep mannen inne i en lägenhet.

Polisen kunde senare under eftermiddagen meddela att mannen krockat i korsningen mellan Maskinvägen och Jönköpingsvägen, vid Hesters industriområde. Han misstänks för rattfylleri.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.