Annons

Grov misshandel vid Mc Donalds

Under ett bråk vid Mc Donalds på lördagskvällen blev en man utsatt för grov misshandel. När polisen kom hade offret för misshandeln kniv och polisen använde då elpistol för att oskadliggöra mannen.
Ulricehamn • Publicerad 30 september 2018 • Uppdaterad 1 oktober 2018
Genrebild/ Polisbil.Foto: Stina Stjernkvist/TT

Vid 10-tiden på kvällen larmades polisen till Mc Donalds i Ulricehamn. Där hade det då varit ett bråk med flera personer inblandade.

Uppgifterna om exakt vad som hände var på måndagen fortfarande något osäkra.

Annons

Enligt polisen finns det uppgifter om att en man blivit slagen med knytnävsslag.

En av de inblandade ska ha försökt lämna platsen i bil men hindrades då av en väktare.

Mannen som utsattes för slagen misstänks bland annat ha förstört restaurangens toalett. När polisen kom hade han dessutom en kniv framme. Polisen tvingades därför använda elpistol för att oskadliggöra mannen.

– När polisen kom gick han med kniv mot polisen så han blev skjuten med elpistol, säger Jan Johansson som är jourhavande förundersökningsledare.

Ambulansen körde personen som blivit slagen till sjukhus för kontroll.

Polisen ska nu utreda händelsen. Mannen som utdelade slagen misstänks för grov misshandel. Offret för misshandeln är misstänkt för skadegörelse och brott mot knivlagen.

Moa Carlsson
Anders RosenbergSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons