Annons

Klart med julgransflygning - men inte var den passerar

Nu är det klart att Skaraborgs flygflottilj kommer genomföra så kallad julgransflygning även i år. Än så länge är det inte klart var de kommer passera.
Ulricehamn • Publicerad 28 november 2018
Foto: Anton Hedberg

År 2016 passerade julgransflygningen över Ulricehamn och gick att ses en kort stund mellan molnen. Förra året var det tänkt att den skulle göra det men rutten ändrades på grund av vädret.

Årets rutt är inte offentlig än men det är inte otroligt att den likt tidigare år är planerad till att passera över Ulricehamns kommun.

Annons

Det är Skaraborgs flygflottilj, F7, som ska genomföra flygningen den 12 december. meddelar man på sin Facebook-sida.

”På eftermiddagen den 12 december har tomten begärt stöd från Skaraborgs flygflottilj med julgransflygning”, skriver man.

Det planeras flygning både med JAS 39 Gripen och Hercules. Om det blir två separata flygningar eller en gemensam är inte klart utan rutter och tider kommer presenteras senare.

Anders RosenbergSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons