Annons

Ingen UT-papperstidning i dag – delas ut i morgon i stället

På grund av dataproblem i pressen på Borås Tidnings tryckeri kommer ingen UT-papperstidning i dag, lördag.
Borås • Publicerad 22 december 2018

Strax före 01.30 i natt stod det klart – trots febrilt arbete med att få ordning på det datafel som uppstod i tryckeriet på Viared, lyckades man inte lösa problemen.

Därför kommer det tyvärr ingen papperstidning. Såväl Borås tidning som Ulricehamns tidning uteblir. Vi beklagar det inträffade. Men lördagstidningen kommer att tryckas och delas ut söndag morgon i stället.

Annons

– Jag vill bara tillägga det självklara, att detta känns särskilt tråkigt med tanke på att det är sista UT före julafton med inte minst många budskap kopplade till julen från våra annonsörer och, förstås, extra julläsning och pyssel och knåp. Vi vet hur viktig papperstidningen är för många, kanske särskilt en helgmorgon, säger Lars Näslund, UT:s chefredaktör.

Allt som var producerat och ämnat att nå Ulricehamns tidnings läsare finns i e-tidningen som vi varmt rekommenderar. Men för den som vill få den på papper kommer den alltså i morgon, söndag, i stället.

Så här fungerar eUT: En digital variant av papperstidningen. Den publiceras vid midnatt varje natt som UT kommer ut, året runt. Om du vill läsa den på din mobil eller surfplatta laddar du ner e-tidningsappen via App store eller Google play. Du loggar in i appen med ditt digitala konto, samma uppgifter (e-post och lösenord) som du loggar in med på ut.se. Du kan också läsa e-tidningen direkt på sajten.

Magnus PJ LarssonSkicka e-post
Anna ClaessonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons