Annons
Nyheter

Bolon förbereder tillbyggnad

Bolon AB förbereder en tillbyggnad. Om alla bitar faller på plats skall detta vara färdigt före årsskiftet.
Nyheter • Publicerad 4 februari 2010

– För oss är det viktigt att stärka vårt unika varumärke, säger Marie Eklund, en av delägarna i Bolon AB, ett företag som ägnar sig åt att tillverka mattor vävda i vinyl.

För att förstärka sin ställning håller man just nu på med att göra en ordentlig kalkyl för att möjliggöra en utökning av produktionen.

Annons

– Vi har kommit långt i processen, säger produktionschefen Magnus Sönsterud. Det kan innebära en tillbyggnad, något som gör att vi även i fortsättningen kan ligga i framkant.

Företaget har, enligt Marie Eklund, ett starkt uppsatt mål, nämligen att vara främst inom sitt område

Hon ser positivt på framtiden, därav planerna på en tillbyggnad.

När det gäller företagets ursprungliga produkt, mattor för förtält till husvagnar, väntar en förändrad försäljningsprocess, något som en förändrad marknad sägs kräva.

Marie och systern och meddelägaren Annika Eklund kommer i dag att befinna sig i Blå Hallen i Stockholms stadshus, där de har chansen att få utmärkelsen som årets kvinnliga stjärnskott.

Det blir i samband med en gala där även Årets entreprenör skall koras.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons