Annons
Nyheter

36 kronor blev till en miljon

Mitt i flyttstressen kom spelaren på att han inte lämnat in sina Lottorader. Han svängde av och sprang in på ICA Tvärred. Det gjorde honom 1 000 023 kronor rikare.
Nyheter • Publicerad 5 februari 2010

Vinnaren höll på att flytta från Borås till Ulricehamn när han upptäckte att Lottoraderna inte var inlämnade:

- Det är otroligt att jag vunnit och en himla tur att spelet hann lämnas in var vinnarens första analys när Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick tag på vinnaren under torsdagen för att gratulera.

Annons

Han fortsätter:

- Jag var riktigt sent ute, men tänkte att jag chansar i Tvärred på väg hem och hoppas hinna dit innan spelstopp. Jag kan bara säga att jag är mycket glad att jag hann få in spelet.

Spelaren lämnade in sex rader för 36 kronor och det visade sig vara en riktigt god investering denna gång då vinsten blev drygt en miljon kronor.

Vinnaren har ett förflutet bland annat som fabriksarbetare och vad han ska göra för miljonen har han hunnit fundera litegrann på:

- Pengarna kommer att delas inom familjen, lösa lån och ligga "där bak" som en buffert och ge lite guldkant på vardagen.

- Hade jag inte tyckt det var trist att resa skulle jag åkt till OS i Vancouver och tittat på hockeyturneringen. Men nu blir det TV-soffan, avslutar vinnaren som önskar vara anonym.

Jörgen Wester
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons