Annons
Nyheter

Fyra bilar i krock på Nittorpsvägen

Runt klockan fyra på måndagseftermiddagen inträffade en trafikolycka med tre personbilar och en minibuss inblandade på vägen mellan Tranemo och Nittorp.
Nyheter • Publicerad 29 november 2010

Det var på länsväg 156 som olyckan inträffade och det var fyra fordon som körde in i varandra. Ett av dem var en minibuss.

Räddningstjänsten, ambulans, polis samt ambulanshelikopter kallades till platsen. Två av de tio personerna i fordonen fördes till sjukhusvård i Borås med ambulanshelikopter och de åtta övriga togs också omhand för kontroll av rygg och nacke.

– Så gott som samtliga klagade på smärtor i nacken och då blir det kontroll inom vården. De två som transporterades med helikopter hade också smärtor i rygg och nacke. Ingen av dem hade livshotande skador, säger Anders Johansson, stabschef hos räddningstjänsten.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons